CALAMARS AMB CARXOFES
Ingredients:
1Kg. de carxofes
1 Kg. de calamars
250 g. tomàquet fregit
4 ò 5 alls
julivert
400 cc. oli
Preparació:
Pelem les carxofes i deixem només el cor. Les enfarinem i fregim lleugerament. Reservar.
En un pot posem l'oli de fregir les carxofas, els alls i el julivert i ho triturem.
En una cassola amb un xic d'oli, saltegem els calamars. Afegim les carxofes, el tomàquet fregit, l'oli que hem triturat en el pimer i una mica de pebre. Deixem coure uns minuts.
MELMELADA DE TARONJA
1 taronge
1/2 llimona
1/2 Kg. de sucre
1/2 L. aigua
Preparació:
Rentar la fruita i tallar-la a trossos amb la pell. Triturar-la amb el pimer amb una mica d'aigua, fins que quedi una mica granulós. Bullir amb la resta d'aigua i el sucre durant 45 minuts a foc len
Abans d'acabar-se la cocció afegirem pell de taronja tallada en juliana que haurem escaldat durant 5 minuts.
Envasar en pots de vidre.
4 comentaris:
Tambe en pots publicar alguna de teva amb foto i tot aixi practiques.
Al perfil tindries que posar el titol de les pelicules i llibres, aixi potsw veure quanta gent te la mateixa q peli o llibre favorits q tu.
Anims i endavant!!
Remei a mi tambe m'agrada cuinar, si puc t'enviare alguna de les que ting a casa, si tu en tens tambe m'agradara que les enviis
El millor de les receptes de cuina de la Mei és provar-les!! Ji ji ji
Hola Remei m'ha costat molt entrar al Brog, no se perque no reconeixia el codi d'entrada, la recepta de calamers sembla, facil i bona, en prenc nota
Publica un comentari a l'entrada